KAIKKI YLI 50€ OSTOKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

TOIMITUS- JA PALAUTUSEHDOT

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut ovat Suomeen 0,00-6,90€. Yli 50 € tilaukset aina ilman toimituskuluja. Toimitamme tilaukset postitse tai pakettiautomaattiin.

Toimitusaika

Verkkokauppamme käsittelyaika on normaalisti 1-3 arkipäivää, mutta ruuhka-aikoina käsittelyaika voi venyä tästä. Pyrimme kuitenkin toimittamaan arkisin ennen klo 14 saapuneet tilaukset kuljetukseen saman päivän aikana.

Yleinen toimitusaika käsittelyajan lisäksi toimitustavasta riippuen on 2-3 arkipäivää. Erikoistuotteilla toimitusaika voi olla maksimissaan 14 työpäivää. Pyrimme pitämään varaston pienenä ja valmistamme tuotteet vasta tilauksen saatuamme ja näin estämme hävikkiä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Palautus maksaa 5,50 €. Mahdollisten tuotevikojen vuoksi tehtävä palautus on maksuton. Summa vähennetään palautettavasta rahamäärästä. Palauttaa voit Postin avulla. Saat meiltä palautukseen tarvittavan koodin olemalla yhteydessä asiakaspalvelu@nallewear.fi

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti asiakaspalvelu@nallewear.fi osoitteeseen. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@nallewear.fi