Palautus, palautusilmoitus ja vaihtaminen

Muistutamme, että jokainen palautettu tuote kuormittaa ympäristöä. Suosittelemme tilaamaan vain tuotteen, jonka tuotetietoihin olet tutustunut huolella.

Tuotteillamme on palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Tuote tulee lähettää meille 14 päivän sisällä. Palautus maksaa 5,90 € (16.8.2021 alkaen). Summa vähennetään palautettavasta rahamäärästä.

Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta; jos haluat tuotteesta esim. toisen koon, palauta alkuperäinen ostoksesi alla olevin ohjein ja tilaa uusi haluamassasi koossa. Palautuksesta maksetaan rahat takaisin kun palautettu tuote on saapunut meille. Mahdollisia postikuluja ei hyvitetä.

Halutessasi palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti:

Vastaa sähköpostilla tilausvahvistukseen kertoen minkä tuotteen haluat palauttaa. Lisää viestiin mukaan lisäksi syy palauttamiselle, tämä kertoo meille miten voisimme jatkossa toimia paremmin. Toinen vaihtoehto on lähettää meille sähköpostilla asiakaspalvelu@nallewear.fi seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero:
  • Palautettava tuote:
  • Nimesi:
  • Osoitteesi:
  • Puhelinnumerosi:
  • Sähköpostiosoitteesi:
  • Palautuksen syy:

Tämä viesti toimii palautusilmoituksena, millä palautus maksaa 5,90 €. Ilman palautusilmoitusta palautetusta tuotteesta perimme selvittelykuluja 15 euroa/tilaus. Noutamattomasta tilauksesta peritään aina 15 euroa. Summa vähennetään rahapalautuksesta.

Palautusilmoituksen lähetettyäsi saat meiltä sähköpostiviestillä palautuskortin, minkä avulla palauttaminen tehdään.

Pakkaa tuote postitettavaksi siten, että se palautuu meille myyntikuntoisena, eli alkuperäiskuntoisena, käyttämättömänä, viikattuna ja puhtaana mukaan lukien tuotelaput. Pesty tuote katsotaan käytetyksi ja täten myyntikelvottomaksi.

Ohjeiden vastaisesti palautetusta, mutta myyntikuntoisesta palautetusta tuotteesta perimme siistimis- ja pakkauskuluja 15 euroa/tuote. Summa vähennetään rahapalautuksesta.

Jos tuote on selvästi käytetty, pesty, tahrainen tai siihen on tarttunut hajuja, on tuote myyntikelvoton. Myyntikelvottomasta tuotteesta emme palauta rahoja. Voimme postittaa tuotteen takaisin postikuluja vastaan.

Hygieniasyistä hiuksia vasten puettavia (päähineet) avattuja tuotteita ei voi palauttaa.

Rahat maksetaan takaisin aina samaa menetelmää käyttäen kuin millä tilaus on maksettu. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta. Rahojen palautus kestää 1-3 pankkipäivää siitä hetkestä kun tuote on saapunut meille ja palautus käsitelty.

Ongelmatilanteet

Mikäli ostamasi tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tee välittömästi Postille ilmoitus. Jos saamasi tuotteet eivät vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa meille asiakaspalvelu@nallewear.fi