Nenäteippi 30kpl pakkaus

Ilmainen toimitus

  • Nuku pehmeästi
  • Mahdollista oikea hengitystekniikka
  • Vapauta tukkoinen olo


Nenäteipin hyödyt:

• Kuorsaaminen, vähentää terveydelle erittäin haitallista kuorsaamista helpottamalla ilman virtaavuutta nenän kautta. Nukut paremmin ja heräät virkeämpänä.

• Hapenottokyky, treeneissä pysyt pidempään terveellisessä nenähengityksessä. Vähentää keuhkojen vääränlaista kuormitusta, jota syntyy suun kautta hengitettäessä. Hapensaantisi paranee ja palaudut nopeammin.

• Tukkoisuus, aukaisee astmasta, allergiasta tai muusta syystä johtuvaa nenän tukkoisuutta välittömästi. Saat kevyemmän olon, kun hengittäminen helpottuu.

Nenäteipin toiminta perustuu kevyeen jousivoimaan ja on lääkkeetön. 

Ilmainen toimitus! Valitse kassalla toimitustavaksi: Nallebreath toimitus


Nallebreath nenäteippi 30 kpl

17,50 €


Katso tästä kuinka Nallebreath -nenäteippi helpottaa kuorsaamista:

Katso tästä kuinka Nallebreath - nenäteippiä käytetään:

ASIAKASPALAUTTEET

"Vaimo valittaa jatkuvasti, että kuorsaan niin kovaa, että hän herää siihen. Useita kertoja yössä pyytää kääntymään kyljelleni, eikä sekään oikein auta. Kokeilin ystävän ohjeistamana nenäteippiä. Olin skeptinen moiseen siihen asti, kunnes laitoin ensimmäisen ohjeiden mukaan paikalleen. Henki tuntui välittömästi kulkevan paremmin. Vaimokaan ei yöllä herättänyt, olin kuulemma kuorsannut vähemmän ja hiljempaa"

Jonne 44 V

Sosiaalityöntekijä

"Tuntuu, kuin oma uni olisi syvempää. Laitoin teipin myös muorille, joten se saattoi vaikuttaa myös tähän asiaan"

Jukka 69 v

Eläkeläinen

"Siirryin harjoittelussa personal trainerin suosituksesta puhtaasti nenähengittämiseen. Aluksi se tuntui todella hankalalta, aivan kuin happi olisi loppunut. Kokeilin Nallebreath nenäteippiä, niin homma helpottui huomattavasti. Ilma kulki vapaammin ja sopeutuminen tapahtui nopeasti. Nyt treenit kulkee paremmin kuin aikaisemmin. Enää ei tarvitse käyttää nenäteippiä kuin kovemmissa treeneissä!" 

Tomi 51 v

Toimitusjohtaja

"Onhan se kiva nukkua, kun ilma kropassa vaihtuu kepeämmin! Herään huomattavisti virkeämpän nukuttuani yön nenäteipin, vaikka allergia vaivaa " 

Minna 35 v

Kokki