KAIKKI YLI 50€ OSTOKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA!

Mikä ihmeen Nallewear?

Nallewear on sinulle joka arvostat vaatteen moniköyttöisyyttä, pitkää ikää ja mukavuutta, tyylikkyyttä unohtamatta. Vaatteet ovat mietitty niin että ne sopivat niin vapaa-aikaan kuin kovaan treeniinkin. Näissä ei ole mitään ylimärääistä vaan luotamme yksinkertaiseen kaavaan vähemmän on enemmän. 

Eli vaatteita niille jotka haluavat elää vahvaa elämää huolehtimatta repeääkö housut seuraavassa käänteessä tai nostossa. 

Teemme myös erikoiseriä tuotteita toiveesta. Kysy meiltä apua esimerkiksi oman printin suunnitteluun. 

Merkki on lanseerattu vuonna 2020 ja on täysin suomalainen yritys. Vaatteet valmistetaan pääosin Portugalissa eettisesti. Yksi yrityksen kantavista voimista on vastuullisuus. Tämä näkyy vaatteissamme ja tavassamme kohdella asiakkaita. Huolehdimme aina asianmukaisesta kierrätyksestä, jotta hiilijalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni. Hiilijalanjälkeä pienennämme myös käyttämällä omissa tiloissamme lämmitysenergiana maalämpöä ja käyttöenergiana aurinkoenergiaa.

 

Ketä?

Yrityksen omistaa kaksi Kouvolalaista pariskuntaa. Yhdistämällä neljän ihmisen ammattitaito ja luovuus luotiin Nallewearin konsepti. Meillä on myös taito kuunnella asiakasta joten olemme muokanneet mallistoa toiveiden mukaan. 

 

Tero Puhakka

TOIMITUSJOHTAJA tero.puhakka@nallewear.fi

Teemu Eloranta

MYYNTI teemu.eloranta@nallewear.fi

Sanna Suojanen

SUUNNITTELU sanna.suojanen@nallewear.fi

Mirkka Eloranta

MARKKINOINTI mirkka.eloranta@nallewear.fi