Tervetuloa, uusi tehdas

07.04.2021

Hellurei ja hellät tunteen!

Alamme pitämään Nallewear-blogia, jossa viikoittain kerromme mitä yrityksen ympärillä tapahtuu. Pääset ihmettelemään mitä vaatebrändin pyörittäminen vaatii, kurkistellaan siis myös kulissien taakse. Kirjoituksia tähän tekee koko orkesteri, joten vaihtelevuutta kirjoituksiin luvassa (onneksi).

Nyt kun olet tähän asti jo lukenut, niin voitkin hyvin jatkaa loppuun asti. Sitten itse asiaan... Olemme aloittaneet yhteistyön uuden tehtaan kanssa, joka pystyy täyttämään meidän kaikki laatustandardimme. Uusi vastuullinen tehdas sijaitsee Portugalissa ja heidän käyttämällään kangasvalmistajalla on myös sertifikaatit kunnossa. Kerromme näistä tarkemmin seuraavissa kirjoituksissa.

Aikaisempi tehdas sijaitsi Pakistanissa, mistä monen muunkin vaatebrändin tuotteet tulevat. Emme kuitenkaan olleet kaikkien erien osalta tyytyväisiä laatuun. Tarkastamme kaikki myytävät vaatteet ja myyntikelvottomista tuotteista syntyikin hävikkiä liikaa. Vaatehävikki on monelta osin haasteellinen asia. Se kuormittaa esimerkiksi ympäristöä liiaksi, emmekä voi vastuullisena toimijana sitä hyväksyä.

Oli erittäin haasteellista näinä aikoina etsiä uutta tehdasta. Teimme useamman epäonnistuneen kokeilun, mitkä aina kaatuivat laatuun tai vastuullisuus seikkoihin. Vihdoinkin useamman sattuman kautta löysimme meille täydellisen kumppanin. Nyt on hyvä tallustaa eteenpäin.

Ensimmäisenä saimme markkinoille uudelta tehtaalta, miehille suunnatun Flock t-paidan. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän tuotteeseen. Se on näyttävä ja kestävä! Naisille on tulossa lähiaikoina oma vastaava malli kahdella eri värivaihtoehdolla.

Tässä linkki uutuuksien tarkempiin tietoihin:

Flock T-paita, keltainen
Flock T-paita, musta

Nallewear Flock T-paidat
Nallewear Flock T-paidat

Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin,

T:Teemu